Cursusdata

Puppy- en cursus elementaire gehoorzaamheid  *
Onze groepslessen van de eerstvolgende begincursus starten maandag 24 augustus 2020 met een theorieles voor alle cursisten. De week erop starten de groepslessen op de maandag of dinsdagavond, afhankelijk van de voorkeur van de cursist.

De VEG en de GG cursussen wordt gehouden op zondag. De theorieles is op dinsdag 25 augustus 2020. De groepslessen beginnen op zondag 30 augustus 2020.

Alle sport en spel cursussen starten op zaterdag 29 augustus 2020.

Voor alle sport en spelcursussen geldt dat deze pas starten bij voldoende belangstelling.

Bel ons of mail voor een afspraak of inschrijving

0641828200 of hondensporthaaglanden@gmail.com

* Wilt u het liefst morgen al beginnen met het opvoeden van uw hond? Dat kan !

Wij bieden de combicursus aan, daarmee kunt u  met een gerust hart en op verantwoorde wijze de periode overbruggen tot het begin van onze nieuwe groepscursus.

De combicursus bestaat uit 2 privélessen van ongeveer 30 minuten en uit 11 groepslessen. U leert dan de basis beginselen goed aan.  De kosten voor deze privélessen worden in mindering gebracht op de kosten van de puppy of de EG cursus. U betaalt dus niets extra voor deze service en .. MORGEN KUNT U AL BEGINNEN.

Voor het reserveren van de Woefweide kunt u contact opnemen met 0652649275. De woefweide kunt u kan in principe op elk moment van de dag of zolang het licht is ook in de avonduren reserveren.