Contact / Locatie

Algemene informatie:

Stichting Hondensport Haaglanden is opgericht middels een notariële acte op 30 maart 2006 en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Den Haag op 31 maart onder nummer 27286944.  Als rechtsorgaan zijn wij belastingplichtig. Ons belastingnummer is 8158.68.388.

Onze instructeurs zijn HBO opgeleid, hebben vaak al jarenlange ervaring in het begeleiden en opvoeden van baas en hond en nemen vaak deel aan bijscholingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het therapeutische vlak.

Onze cursussen worden gegeven volgens de richtlijnen van Cynophilia.

Contact:

Hondensport Haaglanden
postadres Dag Hammerskjoldstraat 53
2552 PM Den Haag
0641828200
hondensporthaaglanden@gmail.com

Trainings locaties:

De puppy en EG cursussen worden gegeven op het afgesloten terrein van Buurtboerderij de Nijkamphoeve. Op deze locatie is een toilet aanwezig, er is verwarming (lekker in de winter) en kunt u in de pauze van de cursus in de boerderij zelfs een kopje koffie, thee of frisdrank nuttigen. Deze boerderij is gelegen op de hoek van de Escamplaan en de Dedemsvaartweg in het wijkpark achter het Haga Leyenburg Ziekenhuis (Florence Nightingale park) en tegenover de brandweerkazerne.

Alle overige cursussen worden gegeven op onze woefweide! Deze weide ligt naast de weide van buurtboerderij de Nijkamphoeve.Ook hier bieden we koffie, thee en frisdrank aan in de pauze van de cursus.